Hoppa till innehåll

Om oss

Vi som driver Barn & Böcker heter Lisa och Kalle Larsson. Tillsammans har vi tre barn som håller oss ordentligt sysselsatta.

Visst älskar du att vara förälder? Vi älskar det och vi försöker bara ta oss igenom detta föräldraskap på extremt lite sömn, en himlans massa kaffe och mängder av choklad! Men vi är helt uppslukade. Vi bara ÄLSKAR föräldraskapet.

Om Oss

Vi bestämde oss för att sätta ihop denna webbplats som ett sätt att dela med oss av vår kunskap och de intressanta saker som innebär att vara föräldrar.

Oavsett om det handlar om glädjen i framgångsrikt föräldraskap, episka misslyckanden, eller bara hitta rätt produkt för att underlätta vardagen, ska vi göra vårt allra bästa för att dela med oss några av de mest intressanta saker vi känner till om föräldraskap och barn.

Vi är varken läkare eller terapeuter och samtliga råd som ges är endast våra egna erfarenheter. Använd alltid ditt eget sunda förnuft innan du följer eventuella råd eller rekommendationer och konsultera alltid någon professionell och/eller sakkunnig vid frågor, oklarheter eller andra behov som uppkommer.

Barn & Böcker accepterar former av reklam, sponsring, och marknadsföringsersättning. Eventuell mottagen ersättning påverkar aldrig vårtoberoende och ärliga åsikt om innehåll, ämnen eller inlägg på den här webbplatsen.

För varje inlägg, kommer det klart och tydligt att framgå om vi fått en produkt gratis eller blivit sponsrade för att recensera. Vi kommer även alltid att markera inlägg som innehåller affiliate länkar.

Vi har arbetat hårt för att bygga förtroende med Er, våra läsare, och kommer inte göra något som kan äventyra det. Med andra ord, vi kommer aldrig säga att vi gillar en produkt när vi inte gör det. Vi är särskilt måna om de produkter vi stöder eller de produkter vi accepterar för granskning.